Daar gaan we….

Na het overlijden van Benco eind januari en de komst van Boris in mei ben ik (weer) na gaan denken over werken met honden. De oorspronkelijke website met honden uitlaatplekken was maanden geleden al gecrasht en bovendien was de informatie (hopeloos) verouderd. Na 5 hele leuke hondenplonsen mochten deze niet meer georganiseerd worden in het zwembad.
Eerder had ik al eens gekeken naar de opleiding begeleider angst voor honden. Dat leek me wel wat, maar ik zou ook graag samen met mijn hond werken. Als mijn hond dat ook leuk vind.
De Coronacrisis maakte dat ik nog meer ging nadenken over mijn werk en de veranderingen die er nu waren.
En zo mocht ik na een intakegesprek starten met de opleiding!
Inmiddels is het “opleidingsplan” bedacht, de boeken besteld en de eerste les afgesproken.
lk heb er zin in!

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht