Het Beste Idee van IDB

Eergisteren heb ik gehoord dat ik één van de finalisten ben voor ‘Het beste idee van Ipse de Bruggen”, de Maria Scholten prijs. Al 20 jaar werk ik bij deze organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking als recreatieleider.
Mijn idee is ‘meer honden in de zorg’ en ik mag dit idee in 10 minuten pitchen voor de jury.
Net als de andere 5 ideeën die door de jury gekozen zijn én het idee dat de meeste stemmen kreeg van de medewerkers van Ipse de Bruggen.
Mijn idee is door de jury gekozen en wij doen mee in de categorie hulpmiddelen.

Eens per twee jaar wordt de Maria Regina Scholtenprijs uitgereikt aan de professional(s) die met het beste idee komt voor kwaliteitsverbetering in de dagelijkse praktijk. De prijs is €1500,- om het idee uit te voeren en hulp vanuit de organisatie Ipse de Bruggen.

De eerste vraag van de organisatie was om in een filmpje te laten zien hoe blij je bent. Boris hielp me daar uiteraard bij!
De finale zou op 1 december zijn, maar dit kan helaas niet doorgaan, Binnenkort wordt de nieuwe datum bekend gemaakt.

In de komende weken ga ik mijn idee uitwerken, mijn pitch oefenen, bedenken welke rol Boris daarin zal krijgen.
Ook moet ik bedenken welke kleding ik moet dragen en of ik nog meer nodig heb.

Super spannend, maar ook echt heel leuk!

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht