Geslaagd: DAI Level1

Boris en ik zijn geslaagd voor de opleiding Dog Assisted Interventions Level 1! Het was een leuke examendag. Mijn portfolio had ik van tevoren al ingeleverd en daar was ik tevreden over. De cursusleiding gelukkig ook!
Ik vond het wel heel spannend, examen doen. Boris was zoals altijd in een opperbeste bui, dus daar kon het niet aan liggen. Tijdens de examendag was er een schriftelijk examen en een praktijkexamen met een casus. Voor het schriftelijke examen hadden we 45 minuten de tijd. En voor het eerst in mijn leven (!) gebruikte ik de maximale tijd voor een schriftelijk examen.
Daarna was het zover en moesten Boris en ik een casus doen. We gingen op bezoek bij een dementerende mevrouw in een verpleeghuis. Ik had een schepnet een speeltjes meegenomen zodat we daar een spelletje mee konden doen.
De mevrouw had het erg naar haar zin, en Boris had géén zin om het balletje in het netje te doen. Maar toch een geslaagde sessie. Heel leuk om te doen!
We zijn geslaagd! Ik ben super blij en trots op ons!
Nu gaan we verder met Level 2. De opleiding bestaat nu verder uit stage lopen en verdieping in theorie en praktijk. We hebben een jaar de tijd om examen aan te vragen, en dat examen is ‘on the job’ dus komt er iemand kijken als ik samen met Boris aan het werk ben.
Ik heb er ontzettend veel zin in!

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht